Receptsarok 2020.

„Kedvenc Receptem” – válogatás a 2020. évi felhívásunkra, valamint a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségének receptversenyére beérkezett leírásokból

A Diabetes betegtájékoztató lap egyik legkedveltebb rovata a Receptsarok. Az elmúlt évek során a beérkezett receptekből több alkalommal – már közel 850 ezer példányban – készítettünk gyűjteményes füzetet.

A novemberi Diabétesz Világnapra most új kiadványt állítunk össze a népszerű „Kedvenc receptem” pályázatra beérkezett munkákból, idén először a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségének "Gyors és egészséges családi vacsorák" felhívására érkezett receptekből is válogatunk, dietetikusi kontroll után, a tápértékek feltüntetésével jelennek meg a leírások. Kedvenceiket egyaránt beküldhették diabéteszesek és egészségesek, laikusok és szakemberek (dietetikusok, szakápolók, egészségügyi dolgozók).

A receptgyűjteményt a fogyni vágyók – akár cukorbetegek, akár „csak” túlsúlyosak – is haszonnal forgathatják. A túlsúlynak jelentős szerepe van a cukorbetegség, a szív-, és érrendszeri megbetegedések kialakulásában – a testsúly csökkentésével előnyösen befolyásolhatjuk ereink állapotát. A diéta tervezését könnyítendő az energia- és tápanyagtartalomnál a szénhidrát mellett a zsír- és fehérjetartalom szintén feltüntetésre kerül.

A számos látványos fényképet tartalmazó kötet terjedelme 64 színes, A/5 méretű oldal, kívülről védőfóliázott kartonborítóval.

Online vásárlás
Fogyasztói ár: 495 Ft/darab (bruttó)
Szállítási költség 1–2 db: 825 Ft 3–4 db: 1650 Ft 5–9 db: 2365 Ft
Mintaoldalak a korábbi kiadásból: