Receptsarok 7.

„Kedvenc Receptem” pályázat – válogatás a 2019. évi Diabetes Világnap alkalmából beérkezett leírásokból

A Diabetes betegtájékoztató lap egyik legkedveltebb rovata a Receptsarok. Az elmúlt évek során a beérkezett receptekből több alkalommal – már közel 830 ezer példányban – készítettünk gyűjteményes füzetet.

A népszerű „Kedvenc receptem” pályázat folytatásaként a beküldött ételekből válogatunk, a gyűjtemény dietetikusi kontroll után, a tápértékek feltüntetésével jelenik meg. Kedvenceiket egyaránt beküldhették diabéteszesek és egészségesek, laikusok és szakemberek (dietetikusok, szakápolók, egészségügyi dolgozók).

A receptgyűjteményt a fogyni vágyók – akár cukorbetegek, akár „csak” túlsúlyosak – is haszonnal forgathatják. A túlsúlynak jelentős szerepe van a cukorbetegség, a szív-, és érrendszeri megbetegedések kialakulásában – a testsúly csökkentésével előnyösen befolyásolhatjuk ereink állapotát – az energia-, a tápanyag-, a szénhidrát-, a zsír- és fehérjetartalom feltüntetése megkönnyíti a diéta tervezését.

A gyűjteményben levesek, zöldség-, hal-, hús-, egytálételek, köretek és hidegkonyha, saláták, sós-édes sütemények és desszertek csoportosításban találhatók a receptek, így könnyen komplett menü is összeállítható.

A számos látványos fényképet tartalmazó kötet terjedelme 64 színes, A/5 méretű oldal, kívülről védőfóliázott kartonborítóval.

Online vásárlás
Fogyasztói ár: 495 Ft/darab (bruttó)
Szállítási költség 1–2 db: 825 Ft 3–4 db: 1650 Ft 5–9 db: 2365 Ft
Mintaoldalak a korábbi kiadásból: