Diabetes és Hypertonia betegtájékoztató kiadványok

„A betegeink nagyon szeretik ezeket a kiadványokat. Rendszeresen rákérdeznek, hogy megérkezett-e már a következő lapszám – mondja Gazdag Andrásné dr., a ceglédi Szent Imre gyógyszertár vezetője, aki a Diabetes, illetve a Hypertonia és a kardiovaszkuláris rendszer című magazint is megrendeli. – Én magam is nagyon értékes kiadványnak tartom mindkettőt. A munkatársaim is el szokták olvasni, s így biztosabbak lehetünk abban, hogy a hozzánk fordulónak éppen mire van szüksége. Úgy gondolom, hogy minden ilyen eszköz hasznos a vevők megtartásában, s ezen keresztül a patika működőképességének a megőrzésében.”

Most megrendelése mellé értékes ajándékot választhat!

Diabetes borító Hypertonia borító

A gyógyszertárak számára a növekvő versenyben egyre fontosabb a biztos, visszatérő vásárlói kör kialakítása, és annak megtartása. A kedvezmények mellett más költséghatékony módszere is van a bizalom – s ezen keresztül a rendszeres vásárlói látogatás – megszerzésének.

A krónikus betegségben szenvedők egészségi állapotuk fenntartásához, az optimális terápia érdekében folyamatos orvosi felügyelet alatt állnak, gyógyszereiket havi rendszerességgel váltják ki a gyógyszertárakban. Fogékonyak a betegségükkel, illetve annak minél hatékonyabb kezelésével kapcsolatos információkra. Így aztán nem meglepő, hogy a Tudomány Kiadó gondozásában megjelenő két betegtájékoztató folyóirat nagy népszerűségnek örvend a betegek körében: idén 30. éves a Diabetes, az Alapítvány a Cukorbetegekért lapja, a Hypertonia magazin pedig 9. éve a Magyar Hypertonia Társaság és a Magyar Nephrologiai Társaság szakmai támogatásával jelenik meg. Mindkettő szakmai felügyelet mellett készülő, ellenőrzött írásokat tartalmazó kiadvány.

Hatékony marketingeszköz

Ma már több száz hazai gyógyszertárban kezelik megkülönböztetett figyelemmel, és látják el hasznos szakmai kiadványokkal a diabéteszben szenvedőket, illetve azokat, akik magas vérnyomással kénytelenek élni. A betegek életminőségének ilyen módon történő javítása hosszú távon a patika számára is megtérülő tevékenység.

Az expediáló célzottan nyújthatja át az aktuális kiadványt annak, aki diabétesze vagy magasvérnyomás-betegsége miatt gyógyszerért megy be a patikába. Az odafigyelés, a személyes kapcsolat, illetve a hasznos információk törzsvásárlókká tehetik az így kiszolgált betegeket. A patika elhelyezheti a lapok címlapján bélyegzőjét, így hatékony eszköz áll rendelkezésére állandó, célzott kapcsolat kialakításához a betegekkel, potenciális vásárlóival. Minden megrendelőnknek "Cukorbetegbarát gyógyszertár" kiragasztható kültéri matricát küldünk.


Az egyre népszerűbb www.diabetes.hu oldalunkon elkészült a „Gyógyszertárkereső” felület, ahol a betegtájékoztató kiadványainkat terjesztő gyógyszertárak elérhetőségei találhatók meg. Minden partnerünknek felajánljuk, hogy adataikat weblapjuk linkelésével grátisz kiegészítjük, az érdeklődők így közvetlenül is eljutnak gyógyszertárukhoz.

Betegtájékoztató kiadványok és előnyeik a gyógyszertárban

(Előadás, Elhangzott: Metabolikus Szindróma Gyógyszerészi Gondozás továbbképzés – Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Kar, Budapest, 2013. december 1.)


Rendelt mennyiség
(db)
Diabetes
(éves)
Hypertonia
(éves)
Diabetes + Hypertonia együtt, kedvezménnyel

 2032918 Ft + Áfa20055 Ft + Áfa 52973 Ft + Áfa helyett: 49403 Ft + Áfa
 5046662 Ft + Áfa27930 Ft + Áfa 74592 Ft + Áfa helyett: 69615 Ft + Áfa
10081429 Ft + Áfa49455 Ft + Áfa130884 Ft + Áfa helyett:122220 Ft + Áfa

A fentiektől eltérő mennyiséget is kiszolgálunk, egyedi megállapodás keretén belül. Az árak a postaköltséget és a csomagolást is tartalmazzák, a megrendelésről visszaigazoló üzenetet küldünk.Megrendelőlap

Megrendelem példányban.Számlázási adatok
Gyógyszertár neve  
Gyógyszertár címe  
Vezetőjének neve  
Telefonszáma  
E mail cím  
Számlázási név  
Számlázási cím  
Adószám