Diabetes és Hypertonia betegtájékoztató kiadványok

Most megrendelése mellé értékes ajándékot választhat!

Diabetes borító Hypertonia borító

A gyógyszertárak számára a növekvő versenyben egyre fontosabb a biztos, visszatérő vásárlói kör kialakítása, és annak megtartása. A kedvezmények mellett más költséghatékony módszere is van a bizalom – s ezen keresztül a rendszeres vásárlói látogatás – megszerzésének.

A krónikus betegségben szenvedők egészségi állapotuk fenntartásához, az optimális terápia érdekében folyamatos orvosi felügyelet alatt állnak, gyógyszereiket havi rendszerességgel váltják ki a gyógyszertárakban. Fogékonyak a betegségükkel, illetve annak minél hatékonyabb kezelésével kapcsolatos információkra. Így aztán nem meglepő, hogy a Tudomány Kiadó gondozásában megjelenő két betegtájékoztató folyóirat nagy népszerűségnek örvend a betegek körében: idén 30. éves a Diabetes, az Alapítvány a Cukorbetegekért lapja, a Hypertonia magazin pedig 9. éve a Magyar Hypertonia Társaság és a Magyar Nephrologiai Társaság szakmai támogatásával jelenik meg. Mindkettő szakmai felügyelet mellett készülő, ellenőrzött írásokat tartalmazó kiadvány.

Hatékony marketingeszköz

Ma már több száz hazai gyógyszertárban kezelik megkülönböztetett figyelemmel, és látják el hasznos szakmai kiadványokkal a diabéteszben szenvedőket, illetve azokat, akik magas vérnyomással kénytelenek élni. A betegek életminőségének ilyen módon történő javítása hosszú távon a patika számára is megtérülő tevékenység.

Az expediáló célzottan nyújthatja át az aktuális kiadványt annak, aki diabétesze vagy magasvérnyomás-betegsége miatt gyógyszerért megy be a patikába. Az odafigyelés, a személyes kapcsolat, illetve a hasznos információk törzsvásárlókká tehetik az így kiszolgált betegeket. A patika elhelyezheti a lapok címlapján bélyegzőjét, így hatékony eszköz áll rendelkezésére állandó, célzott kapcsolat kialakításához a betegekkel, potenciális vásárlóival. Minden megrendelőnknek "Cukorbetegbarát gyógyszertár" kiragasztható kültéri matricát küldünk.


Az egyre népszerűbb www.diabetes.hu oldalunkon elkészült a „Gyógyszertárkereső” felület, ahol a betegtájékoztató kiadványainkat terjesztő gyógyszertárak elérhetőségei találhatók meg. Minden partnerünknek felajánljuk, hogy adataikat weblapjuk linkelésével grátisz kiegészítjük, az érdeklődők így közvetlenül is eljutnak gyógyszertárukhoz.

Betegtájékoztató kiadványok és előnyeik a gyógyszertárban

(Előadás, Elhangzott: Metabolikus Szindróma Gyógyszerészi Gondozás továbbképzés – Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Kar, Budapest, 2013. december 1.)


Rendelt mennyiség
(db)
Diabetes
(éves)
Hypertonia
(éves)
Diabetes + Hypertonia együtt, kedvezménnyel

 2028500 Ft + Áfa19100 Ft + Áfa 47600 Ft + Áfa helyett: 42800 Ft + Áfa
 5040400 Ft + Áfa26600 Ft + Áfa 67000 Ft + Áfa helyett: 60300 Ft + Áfa
10070500 Ft + Áfa47100 Ft + Áfa117600 Ft + Áfa helyett:105800 Ft + Áfa

A fentiektől eltérő mennyiséget is kiszolgálunk, egyedi megállapodás keretén belül. Az árak a postaköltséget és a csomagolást is tartalmazzák, a megrendelésről visszaigazoló üzenetet küldünk.Megrendelőlap

Megrendelem példányban.


Megrendelésem mellé a következő ajándékot választom:

Számlázási adatok
Gyógyszertár neve  
Gyógyszertár címe  
Vezetőjének neve  
Telefonszáma  
E mail cím  
Számlázási név  
Számlázási cím