Receptsarok 2023.

Zöldséget a tányérra!

borító

Sokan gondolják úgy, hogy vagy finomat lehet enni vagy egészségeset, de ez a kettő ritkán jár együtt. A CEOSZ negyedik éve meghirdetett receptversenyeire beérkező sok száz recept a bizonyíték arra, hogy igenis lehet finom, ami egészséges és egészséges, ami finom.

A Diabetes betegtájékoztató lap egyik legkedveltebb rovata a Receptsarok. Az elmúlt évek során a beérkezett receptekből több alkalommal – már közel 900 ezer példányban – készítettünk gyűjteményes füzetet.

Kiadványunkban a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségének "Zöldséget a tányérra!" pályázatára érkezett receptekből válogattunk, dietetikusi kontroll után, a tápértékek feltüntetésével jelentek meg a leírások. Kedvenceiket egyaránt beküldhették diabéteszesek és egészségesek, laikusok és szakemberek (dietetikusok, szakápolók, egészségügyi dolgozók).

A receptgyűjteményt a fogyni vágyók – akár cukorbetegek, akár „csak” túlsúlyosak – is haszonnal forgathatják. A túlsúlynak jelentős szerepe van a cukorbetegség, a szív-, és érrendszeri megbetegedések kialakulásában – a testsúly csökkentésével előnyösen befolyásolhatjuk ereink állapotát. A diéta tervezését könnyítendő az energia- és tápanyagtartalomnál a szénhidrát mellett a zsír- és fehérjetartalom szintén feltüntetésre kerül.

A gyűjteményben levesek, zöldség-, hal-, hús-, egytálételek, köretek és hidegkonyha, saláták, sós-édes sütemények és desszertek csoportosításban találhatók a receptek, így könnyen komplett menü is összeállítható.

A számos látványos fényképet tartalmazó kötet terjedelme 64 színes, A/5 méretű oldal, kívülről védőfóliázott kartonborítóval.

Online vásárlás
Fogyasztói ár: 690 Ft/darab (bruttó)
Szállítási költség 1–2 db: 825 Ft 3–4 db: 1650 Ft 5–9 db: 2365 Ft
Mintaoldalak a korábbi kiadásból: