Receptsarok 3.

"Kedvenc Receptem" pályázat – válogatás a beérkezett leírásokból a 2015. évi Diabetes Világnapra

A Diabetes betegtájékoztató lap talán legkedveltebb rovata a Receptsarok. A beérkezett receptekből már 5 alkalommal készítettünk gyűjteményes füzetet, eddig mintegy 700.000 példányban. A novemberi Diabétesz Világnapra most új kiadványt állítottunk össze a „Kedvenc receptem” pályázatra beérkezett munkákból. Kedvenceiket beküldhették diabéteszesek és egészségesek, laikusok és szakemberek (dietetikusok, szakápolók, egészségügyi dolgozók) egyaránt. Az ételek leírását dietetikusi kontroll után adjuk közre e kiadványban.

A kiadvány a fogyni vágyó cukorbetegek és nem cukorbetegek részére is hasznos segítség. A túlsúly jelentős rizikófaktor a diabétesz, a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásában. A testsúly csökkentése megelőzheti ezeknek a bajoknak a kialakulását.

A diéta tervezését könnyítendő az energia- és tápanyagtartalomnál a szénhidrát- mellett a zsír- és fehérjetartalom szintén feltüntetésre került.

A receptgyűjteményben levesek, zöldség-, hal-, hús-, egytálételek, köretek és hidegkonyha, saláták, sós-édes sütemények és desszertek csoportosításban összesen 113 recept – 40 ínycsiklandó színes fényképpel – jelent meg, így könnyen komplett menü is összeállítható. Terjedelme 64 színes, A/5 méretű oldal, kívülről védőfóliázott kartonborítóval.

Online vásárlás
Fogyasztói ár: 299 Ft/darab (bruttó)
Szállítási költség 1–2 db: 825 Ft 3–4 db: 1650 Ft 5–9 db: 2365 Ft
Mintaoldalak a korábbi kiadásból: