Nagy Margit: Konyhasarok receptgyűjtemény 1.

borító

A Konyhasarok receptgyűjtemény első kötete a korábbi évek során összesen mintegy 300.000 példányban jelent meg. Az azóta két új kiadvánnyal is jelentkező sorozat olvasótábora jelentősen bővült, sokan jelezték kiadónknak, hogy az utoljára 2010-ben megjelent gyűjtemény már nem kapható a gyógyszertárakban és terjesztő partnereinknél. Az első kötetet most ismét elkészítjük, és támogatónknak köszönhetően változatlan áron rendelhető!

A kiadványt a fogyni vágyó cukorbetegek és nem cukorbetegek részére állítottuk össze. A túlsúly jelentős rizikófaktor a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri megbetegedések (magas vérnyomás, szívinfarktus, stroke) kialakulásában. A testsúly csökkentése megelőzheti ezeknek a bajoknak a kialakulását. A kiadványban a Diabetes újság Konyhasarok rovatából válogattunk, amit kezdetek óta Nagy Margit dietetikus szerkeszt, a receptek az ő alkotásai.

A receptgyűjteményben mintegy 160 recept (levesek, zöldségételek, halételek, húsételek, köretek, egytálételek, saláták és öntetek, sütemények és desszertek) található, sok ínycsiklandó színes fényképpel, az ételek pontos energia- és szénhidráttartalmának feltüntetésével. Tápanyagtáblázata mintegy 500 élelmiszer adataival nyújt további segítséget az egészséges étrend összeállításához. Terjedelme 64 színes, A/5 méretű oldal, kívülről védőfóliázott kartonborítóval.

Ajánljuk kiadványunkat minden egészségesen táplálkozni kívánónak, minden fogyni vágyónak, minden cukorbetegnek!