Ízműves élménykonyha
Főzőtanfolyam – Ahol élmény a főzés!
A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége kezdeményezése az Ízműves élménykonyha workshop. A diabéteszesek számára a helyes táplálkozás a kezelés alapvető pillére, a nem cukorbetegek számára pedig az egészség megőrzésének eszköze.
Az Ízműves élménykonyhában Kovács Bence szakács, a Diabetes magazin munkatársa és Schmidt Judit dietetikus hagyományos magyar ételeket főznek korszerű konyhatechnikával.
A főzőtanfolyam résztvevői megtanulják, hogyan lehet elkészíteni kedvenc ételeiket úgy, hogy a lehető legjobban megmaradjon az eredeti ízvilág, miközben az elkészült finomság egészségesebb, mert kevesebb kalóriát, szénhidrátot tartalmaz.
A közös főzést követően a résztvevők együtt kóstolják meg és fogyasztják el az elkészült fogásokat, miközben kötetlen formában van lehetőség a beszélgetésre.
Részletes leírás, pontos helyszínek és időpontok az alapító CEOSZ weboldalán.