Lavinia Életmód-tükör

Lavinia Életmód-tükör

A Lavinia életmód-tükör alkalmazást a veszprémi székhelyű Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karán működő Egészségügyi Informatikai Kutató-Fejlesztő Központ készítette a szintén saját fejlesztésű MenuGene táplálkozás-tudományi szakértői rendszer szolgáltatásait és adatbázisát felhasználva.

A rendszer megbízhatóan számítja a nem, a kor, a testsúly, az aktív napszaki, illetve a szabadidős fizikai aktivitásszint alapján a felhasználók tápanyagigényét, és lehetővé teszi a rögzített szénhidrát-, illetve fehérjeszint mellett a többi összetevő napi szükségletének meghatározását. Ezen kalkulált napi szükséglet arányában ad folyamatos visszajelzést a felhasználónak a nap során rögzített ételek teljes energia-, szénhidrát-, fehérje-, valamint zsírtartalmáról. Az étkezések mellett a fizikai aktivitás is naplózható, a felhasznált energiamennyiséggel a napi energiaigényt a rendszer korrigálja.

Diabéteszesek számára elengedhetetlen funkció a vércukorszint és a beadott inzulin rögzítése. A programban a vérnyomásértékek is rögzíthetők.

A program funkciói:

  • Alapadatok: a felhasználó legfontosabb adatainak szerkesztésére szolgáló felület, a számított értékek megjelenítése
  • Napló: az étrendi naplózás felülete, a fizikai aktivitás ás az inzulinbevitel rögzítése
  • Mérések: a testsúly, a vércukorszint- és a vérnyomásmérések értékei rögzíthetők itt; a mérések eredményeinek grafikus megjelenítése
  • Értékelés: a naplóadatokból készített kiértékelő felületek (Tápanyagok, Napi bontás, Energiamérleg, Vércukor-áttekintő)
  • Beállítások: az alkalmazás részletes beállításai

A program bemutatása, részletes felhasználói útmutatója (videók és szöveges leírás formájában): www.lavinia.hu

Az alkalmazás minimum 4.0.3 verziójú Android operációs rendszert igényel. A naplózáshoz szükséges adatbázis elérésének éves díja bruttó 12 000 Ft.Megrendelés


Név  
Telefonszám  
E-mail cím  
Számlázási név  
Számlázási cím  

Kérjük, írja be az ábrán olvasható kódot:

verification code